chevron_right
Reserveer nu!
date_range
 5 & 6 juni 2019 
access_time
09:00 - 18:00u
pin_drop
RodeBol Events - Gent
chevron_right
Reserveer nu je plaats!
GEZIEN OP
arrow_drop_down_circle
Divider Text
Dankzij Businesslab is mijn manier van denken compleet veranderd. Ik heb anders leren omgaan met problemen. Ik ben gestopt met korte termijn denken en ja: “We hebben echt onze winst verdubbeld”. Naast dit alles is de sfeer binnen Businesslab gewoon top. Dit is een sfeer en energie die nergens anders te vinden is. Je komt hier gewoon thuis.
Francis Lauwers - BOUD bvba • Willebroek

Voor  Businesslab zat ik erdoor, ik had nood aan nieuwe input.  Businesslab reikt me haalbare inzichten aan om te implementeren. Geen grote theorieën. Mijn hogere prijs stel ik vandaag zelfzeker voor aan mijn klanten. Vandaag heb ik geen schuldgevoel meer wanneer ik tijd voor mezelf neem. Heerlijk!
Lente Dewilde - Fera Architectuur – Deurne

We sloten 2 dagen de winkel en we kwamen thuis met bakken energie en gingen vanaf de eerste dag aan de slag met de tips die we kregen. Vandaag zijn we net geen geen 10 maanden verder en zijn we super fier op onze resultaten: “Onze netto winst over de periode jan-jun is met 340 % gestegen en en ik maak nu wekelijks tijd om zelf met de fiets te rijden.”​
Judith & Geert Peeraer - Peeraer bvba • Merksplas
Ga even na hoeveel van deze zaken
bij jou van toepassing zijn.
 • Je komt ’s avonds te laat thuis zonder echte voldoening. Je hebt het gevoel je gezin te verwaarlozen.
 • Je twijfelt of je goed bezig bent. Je hebt geen klankbord voor al jouw plannen en ideeën.
 • Je bent de speelbal van je klanten. Je durft geen neen te zeggen, uit angst ze te verliezen.
 • Je hebt geen financieel-, business- of persoonlijk plan. Je loopt rond als een kip zonder kop en blust de heel dag door brandjes.
 • Je haalt iedere maand een hongerloon uit jouw onderneming om zeker te zijn dat je al jouw facturen kan blijven betalen. Je verdient veel te weinig in verhouding met de uren die je werkt.

Heb je één of meerdere keren JA geantwoord, dan is deze tweedaagse voor jou!

Als je zaak niet vooruit raakt zoals je wilt, is dat jouw schuld niet

Het is de schuld van de scholen en de universiteiten. Nergens staat het vak “Hoe run ik een onderneming?” op het programma. Dus waar zou je het ook geleerd hebben?

Het is de schuld van de marketingboeken die je theorieën verkopen die OK zijn voor de grote ondernemingen en multinationals.

Het is de schuld van de pseudo-experts die jou ofwel strategieën leren die gewerkt hebben voor multinationals: ondernemingen die geleid worden door mensen die spelen met het geld van anderen. Of die jou doen geloven dat wanneer je de symptomen van jouw niet-optimaal-draaiende-onderneming aanpakt, dat het wel goed komt.

Het is de schuld van de zelf-geproclameerde goeroes die nadat ze het beu waren om jaren actief te zijn in de corporate wereld, er zelf niet in slaagden een succesvolle business uit te bouwen en er dan maar niets anders op vonden dan het te gaan uitleggen aan anderen hoe het moet.

Het is de schuld van de media die jou doet geloven dat er dankzij internet voor jou geen toekomstmogelijkheden meer zijn. Wat wij jou zullen meegeven zijn praktische, direct toepasbare oplossingen die je nog NOOIT eerder overwogen hebt en waar de overgrote meerderheid van jouw concullega’s geen weet van hebben.

Kom daarom naar de “Meer klanten, meer winst” Businesslab Discovery Days en verdubbel je winst en je vrije tijd binnen het jaar.

Wat zijn de Discovery Days
“Meer klanten, meer winst”
Marketing Superprestige?

De “Meer klanten, meer winst” Discovery Days zijn een tweedaags seminar die je beproefde actiepunten meegeeft die wij zelf iedere dag toepassen alsook al ruim 412 ondernemers die deelnemen aan onze vervolgprogramma’s.

Dankzij deze uitnodiging krijg je de kans om twee VOLLEDIGE dagen met ons door te brengen en te zien hoe het is om omringd te worden door zaakvoerders van kleine ondernemingen die bereid zijn actie te ondernemen voor groei en evolutie.

De strategieën die je zal krijgen zorgen voor meer ideale klanten, die bovendien bereid zullen zijn de juiste prijs te betalen.

chevron_right
IK WIL MEER WINST

Wat zal je ontdekken?

Laat ons samen jouw business op punt zetten zodat je eindelijk de zaak en het leven hebt waarvan je altijd gedroomd hebt en die definitief de mond snoert aan al de familie, kennissen en vrienden die je klein willen houden.

De Discovery Days zijn twee dagen met een totaal van acht sessies. Tijdens deze sessies ontdek je onder andere:

check
Waarom de marketing die je op school leerde NIET werkt voor kleine ondernemingen. 
check
Waarom de meeste zelfstandigen 67% potentieel marktaandeel laten liggen. En zich verliezen in de prijzenslag van de 3%.
check
Wie de klant is aan wie je 10x makkelijker verkoopt met 5x minder kosten.
check
De stappen naar een financieel-, business- en persoonlijk plan. Op maat van de zaakvoerder van de kleine onderneming. Want winnaars hebben een plan. Geen voorkennis nodig 😊.
check
De 3 sleutels om je winst exponentieel te laten groeien. Dit is één van de meest onbegrepen regels die van toepassing is in ELKE sector (B2C, B2B en B2P).
check
Waarom klantvriendelijkheid een noodzakelijk feit is binnen elke kleine onderneming.
check
Hoe je mensen helpt en toch een correcte prijs vraagt. 
check
Die ene nieuwe gewoonte waardoor je tot 7x beter scoort in Google.
check
Waarom verandering onvermijdelijk is en succes een bewuste keuze. 
check
2 sleutels voor meer focus en minder uitstelgedrag
check
De focus-methode waarmee je minimum 1 u/dag wint.
check
Je begrijpt dat ‘toeval’ en ‘geluk hebben’ niet bestaan en dat geloven dat je op de juiste plaats, op het juiste moment moet zijn om succesvol te worden dikke zever is. Beter nog, dat dit het ultieme excuus is om uiteindelijk toch niet in actie te moeten komen.
check
Waarom klanten nog geen probleem hoeven te hebben vooraleer ze bij jou komen aankloppen.
check
Hoe je je website voor jou laat werken en deze transformeert in een continue verkoper 24/7. De meeste zaakvoerders van kleine ondernemingen verprutsen dit.
check
Wat je NOOIT mag zeggen tegen je potentiële klanten. Veel zelfstandigen doen dit en jagen daarmee letterlijk klanten weg.
check
Hoe je je communicatie aanpakt zodat de prijs geen issue meer is.
check
Wat je totaal anders aanpakt -en wat het runnen van jouw zaak vergemakkelijkt- die ervoor zorgt dat jij de expert en de autoriteit wordt in jouw branche.
check
Waarom jouw prijs verhogen zorgt voor betere klanten, minder gezaag en VEEL meer winst.

Welke resultaten mag je verwachten?

 • Je krijgt duidelijkheid want na de Marketing Superprestige weet je hoe je meer klanten aantrekt en makkelijker verkoopt.
 • Hierdoor doorbreek je (samen met je team) het glazen plafond waar je vandaag tegenaan loopt.
 • Je voelt terug dezelfde energie die je voelde toen je startte met je zaak want je herontdekt diezelfde drijfveren (vrijheid, passie, creativiteit, ...) die je ooit had toen je met je zaak startte.
 • Je hebt terug goesting, want je krijgt terug hoop en je hebt weer zicht op de toekomst. Dat resulteert erin dat je (terg) gemakkelijker en sneller beslissingen neemt.
 • Je krijgt terug grip op je zaak en je privé-leven.
 • Je wint aan zelfvertrouwen. Als mens en als ondernemer.
 • Je weet joe je je prijzen kan verhogen zodat je eindelijk betaald wordt naar waarde.
 • Je ervaart rust in je zaak, je hebt meer vrije tijd en je geniet van de winst die je extra  draait. 

De strategieën die jij zal meekrijgen zijn ook die strategieën die ervoor zorgen dat wij (An & Xavier) met de regelmaat van de klok naar ons buitenverblijf in Spanje kunnen, en dat we er tijd kunnen doorbrengen met onze 3+3 kinderen en vrienden.

chevron_right
IK WIL MEER RESULTAAT

Uniek in Vlaanderen maar niet voor iedereen?

Inderdaad. Dit ondernemers seminar is enkel voor zaakvoerders van kleine ondernemingen. De tweedaagse “Meer klanten, meer winst” tilt jouw business naar een hoger niveau …

check_circle
Je volledig afhankelijk bent van je onderneming. Je bent dus geen starter of bijberoeper.
check_circle

Als je een open geest hebt en je openstaat voor nieuwe inzichten.

check_circle

Als je van humor houdt en van mening bent dat ondernemen plezierig mag zijn.

check_circle

Als je bereid bent in jezelf en in je onderneming te investeren.

check_circle
Je gelooft dat ook jij succes mag bereiken.
check_circle

Als je niet bang bent om de handen uit de mouwen te steken.

do_not_disturb_on
De "Meer klanten, meer winst" Marketing Superprestige is dus NIET voor starters, bijberoepers, mensen die overwegen ondernemer te worden, theoriejunkies, CEO's of MLM’ers.

De Businesslab Discovery Days "Meer klanten, meer winst" Marketing Superprestige zijn uitsluitend voor zaakvoerders van een onderneming, die minimum twee jaar bezig zijn.

Mocht je twijfelen of je in aanmerking komt, bel dan Saartje op 09/310 60 40.

chevron_right
IK WIL MEER KLANTEN
Wie zijn wij?

Hoe Businesslab begon?

Toen wij met Businesslab begonnen hebben er veel met ons gelachen omdat, wat we adviseren, tegen de gebruikelijke managementtheorieën, internetgoeroes of adviezen van consultants ingaat.

Je weet wel, al die cursussen, waar trainers met hun rug naar het publiek, ellenlange powerpointpresentaties voorstellen, waarvan je al na een half uur in slaap valt omdat het zo boeiend is.☹️ Of die workshops van die internetgoeroes die jou de allernieuwste Facebook of internet truukjes demonstreren en je laten geloven dat je social media posts omtovert in goud. ☹️

Onthou dit: alhoewel wij samen, An Verstraete en Xavier Debaere, al ruim 400 ondernemers op zijn minst één jaar lang hebben begeleid, zijn wij GEEN professionele mentoren, goeroes of consultants.

Neen. We zijn “gewone” ondernemers die door de jaren heen VEEL te weten gekomen zijn over hoe je op een efficiënte manier heel veel ideale klanten aantrekt. Hoe je een onderneming winstgevender maakt én hoe je die op een eenvoudiger manier runt. En dit, terwijl wij zelf heel goed onze boterham verdienen en een geweldige levensstijl ontwikkelden. (Ook al werken we hard).

An Verstraete
Ik ben mama van 3+3 kids. Na een heel lange zoektocht met vallen en opstaan, leef ik vandaag voluit (van) mijn passie. Ieder jaar tellen tientallen zelfstandigen ruim €7000 neer voor mijn strategisch advies om meer klanten aan te trekken en meer te verdienen. Als best betaalde spreekster in Vlaanderen vertel ik je hoe ik in één maand tijd mijn winst verdubbelde.​​​​​​​
Xavier Debaere
Ik ben de man van An :-)
Met 28 jaar ervaring als serie-ondernemer ontwikkelde ik de controversiële marketing voor kleine ondernemingen.
​​​​​​​Resultaat? De waarde van mijn vorig bedrijf vermenigvuldigde ik in 5 jaar met maar liefst 33 en Businesslab is de snelst groeiende training met Vlaamse origine. Onlangs kreeg ik nog in de VS de begeerde titel "Info-Marketer of the Year 2018".
Gastspreker Sven Nys

Sven Nys, beter bekend als “de Kannibaal van Baal” is één van de beste veldrijders die ooit bestaan heeft. Hij behaalde met 291 overwinningen een recordaantal waaronder 2 x Wereldkampioen.

Tijdens de “Meer klanten, meer winst” Marketing Superprestige vertelt hij uitgebreid over zijn ervaringen in zijn sportcarrière. Hij vertelt over doelstellingen, over discipline en uithoudingsvermogen, over inzet en motivatie, over modder, hindernissen en obstakels.

Laat je niet misleiden door de lage investering

De waarde van deze tweedaagse is € 2595. Jouw investering: € 325 + BTW met KMO-Portefeuille.

De reden voor deze zeer gunstige prijs is de volgende: omdat we weten dat het al een grote stap is, om jou twee dagen vrij te maken, zodat je AAN jouw zaak kan werken, willen we zeker niet dat de prijs je ook nog eens tegenhoudt om kennis te maken met de Businesslab-aanpak en je daardoor niet de eerste stappen zet naar meer klanten en meer winst.

Maak je dus geen zorgen over de prijs van deze “Meer klanten, meer winst” Marketing Superprestige. Blijf niet thuis omdat het zo goedkoop is: De lage prijs is helemaal geen weerspiegeling van de inhoud en al zeker niet van de kwaliteit. De waarde van deze tweedaagse is ruimschoots € 2595. We zullen je niet ontgoochelen.

Maar voor alle duidelijkheid: De tickets zijn beschikbaar voor € 497 + BTW.

Is jouw onderneming in Vlaanderen gevestigd, dan kom je ook nog in aanmerking voor de KMO-Portefeuille. Dankzij de tussenkomst van de Vlaamse Overheid wordt jouw netto-investering slechts € 325 voor de volledige dagen.

chevron_right
IK SCHRIJF ME IN

“Wat zou je doen mocht je GEEN zorgen meer hebben over je zaak?”

Zou je dan meer tijd doorbrengen met je kinderen? Met je geliefde? Een andere reis boeken dan 1 week Egypte All Inclusive?

Hoe zou het zijn mocht je geld kunnen doneren aan goede doelen die jou nauw aan het hart liggen? Of een namiddag vrij te nemen voor een wandeling of gewoon even niets te doen?

Ik wil dat je daar even stil bij staat en daarover nadenkt.

Denk nu even na hoe ongelukkig je bent doordat je van deze dingen niet kan genieten en dit  omdat je vastgeketend bent aan jouw onderneming? Denk eens na over hoe slecht je je voelt omdat je je deze zaken NIET kan veroorloven.

Bedenk nu even hoe zenuwslopend het is, om enerzijds te zitten te wachten tot de volgende klant komt en dit terwijl je -hoe gek ook- nu al rondloopt als een kip zonder kop omdat je niet alles gedaan krijgt.

Misschien probeer je jezelf te doen geloven dat je je erbij neer met leggen. “Het is wat het is.” Misschien begin je je zelfs af te vragen waarom je met die zaak begonnen bent? En of het nog allemaal wel de moeite is? Je vraagt je misschien zelfs af of je familie, vrienden en kennissen dan toch gelijk hebben en dat je beter terug voor een baas moet gaan werken?

​​​​​​​Wel, geloof me: Je bent niet alleen bent. De vele zaakvoerders van een kleine onderneming die ik samen met An geholpen heb, hadden het gevoel dat alles hen “ontglipte”. Hoe hard ze ook werkten, het leek niet vooruit te gaan. Ze raakten op één of ander manier de motivatie kwijt. Sommigen waren zelfs hopeloos…

… tot ze onze “tegendraadse” strategieën ontdekten die voor een voorspelbare stroom aan klanten zorgde waardoor ze hun winst en vrije tijd verdubbelden.

De waarheid is dat deze ondernemers die net als jij, moeilijkere tijden ondervonden, onze strategieën als een kans zagen. Een kans om te evolueren en de positieve gevolgen dadelijk te merkten. Weet ook dat jij, door de kleinschaligheid van jouw zaak, veel flexibeler bent dan de grote, logge multinationals. Daarbovenop zijn de nieuwe tactieken die we jou zullen leren direct toepasbaar. Het komt bij de grote jongens gewoon nog niet in hen op om er even aandacht aan te besteden. Zo. simpel zijn ze. En dat is goed voor ons!

Maar terwijl heel wat ondernemers hun hoofd in het zand steken en wachten tot de storm voorbij is (en die gaat niet voorbij…), is er ook een hele community van zaakvoerders van kleine ondernemingen: De Businesslab Tribe die meer ideale klanten hebben en hun winst verdubbelen

Tijdens de tweedaagse “Meer klanten, meer winst” Marketing Superprestige krijg je de eerste sleutels.

Je hebt dus twee opties:

do_not_disturb_on

Je doet gewoon verder in de hoop dat er iets zal veranderen. Je blijft jagen op klanten die alleen maar op prijs uit zijn en je legt je neer bij onzekerheid, onvoorspelbaarheid en een magere bankrekening. 

OF

check_circle

Je neemt terug de controle over je zaak en je zet de concurrentie buiten schot. Je verdient veel meer en er komt rust, orde en structuur in je hoofd en in je zaak.

chevron_right
IK NEEM TERUG CONTROLE

Er kan niets fout lopen: als je niets hebt aan de tweedaagse Businesslab Discovery Days “Meer klanten, meer winst” Marketing Superprestige, dan hoef je niets te betalen dankzij de ijzersterke geld-terug-garantie.

Maak je klaar voor een instroom aan nieuwe klanten die je inkomen een boost zal geven terwijl onzekerheid, te lage prijzen en lastige klanten tot het verleden horen.

Op het Businesslab event dacht ik dat “verdubbel uw omzet” niet aan mij besteed was. Ik was immers al geruime tijd stroef in mijn onderneming. Toch schreef ik me in voor het traject... Na één jaar werkte ik in een kantoor dat drie keer zo groot is als het vorige, met dubbel zoveel medewerkers! Ja, het is voor iedereen mogelijk! 

Dirk Braet - Accountantskantoor Dirk Braet BVBA

Ik schrijf me nu in!
= €325 excl. BTW na KMO Portefeuille 
= €325 + €67 excl. BTW na KMO Portefeuille 
100% Risico Vrij.
​​​​​​​Onvoorwaardelijke GELD TERUG garantie + € 250

Mochten de 2 dagen “Meer klanten, meer winst” Marketing Superprestige op één of andere manier niet voldoen aan je verwachtingen, dan betalen wij jouw bijdrage voor de training terug en geven we je nog € 250 euro bovenop als vergoeding van jouw gedane kosten.
Deze ijzersterke garantie is enkel geldig als je de volledige twee dagen bijwoont. En je uiteraard geen starter, bijberoeper, CEO of MLM’er bent. Deze garantie zorgt ervoor dat je écht niets te verliezen hebt. Je neemt GEEN risico. Wij doen het voor jou.

Vraag & Antwoord over
de Businesslab Discovery Days "Meer klanten, meer winst" Marketing Superprestige.

VRAAG # 1: Waarom moet ik deze 2-daagse “Meer klanten, meer winst” Marketing Superprestige bijwonen?

ANTWOORD:

Er lopen heel wat klanten rond met (veel) geld in hun zakken die bereid zijn de juiste prijs te betalen zonder te klagen en te zagen als ze maar op de juiste manier worden aangesproken.

Deze mensen aantrekken is vandaag totaal anders dan in de goede oude tijd, waar een uithangbord tegen de gevel volstond om je zaak te laten vollopen.

Dit betekent dus voor jou dat er enorme kansen te rapen liggen…
Alleen moet je jouw aanpak updaten om deze onontgonnen goudmijn aan klanten te krijgen.

Na de “Meer klanten, meer winst” Marketing Superprestige vertrek je met absolute kristalhelderheid over wie de doelgroep is waarop je je moet concentreren voor maximale winst, groei en succes.

Als je weet wat je moet aanpakken om nieuwe ideale aan te trekken die bereid zijn de juiste prijs te betalen, dan is een verdubbeling van je WINST niet onredelijk. Tientallen deelnemers hebben hun winst verdubbeld in enkele maanden. Je krijgt geen grote theorieën. Enkel wat je nodig hebt om direct stappen te zetten en te ontdekken hoe Businesslab jou daarbij verder kan helpen in de toekomst.

Je krijgt de elementen die nodig zijn om jou te onderscheiden van de concurrentie en die ervoor zorgen dat je alle prijsweerstand elimineert.


VRAAG # 2: Ik zou wel willen komen maar ik kan me geen twee dagen vrijmaken

ANTWOORD:

Vele ondernemers denken: “Wanneer alles beter georganiseerd is en wanneer ik meer klanten heb, dan kan ik twee dagen uittrekken om tot bij jullie te komen.” De waarheid is dat succesvolle ondernemers veel verdienen en meer rust ervaren net omdat ze tijd en geld investeerden in hun zaak. Niet omgekeerd.

Dit geldt ook voor jou. Het zal moeilijk zijn om een top-ondernemer te vinden die niet regelmatig investeert in het “voeden van zijn geest”. Als we heel eerlijk mogen zijn, als jouw zaak op zo’n laag pitje draait dat je ze geen twee dagen kan verlaten, dan is dat al een voldoende reden om nu direct in te schrijven. Mocht de griep (wat we jou niet toewensen) jou lam leggen, dan zal je ook een aantal dagen je zaak moeten achterlaten. 


VRAAG # 3: Is er een geld-terug-garantie?

ANTWOORD:

Wij zijn zo zeker van datgene we je gedurende deze twee dagen te bieden hebben, dat we een ijzersterke geld-terug-garantie voorzien (maar je zal ze niet nodig hebben)! 

Als je na die 2 dagen bij ons zitten, ons eerlijk in de ogen kijkt en zegt dat het een verspilling van je tijd was - en dat je geen 10x de waarde hebt gekregen - dan krijg je je geld volledig terug. En we geven je er zelfs nog €250 bovenop.

Deze garantie zorgt ervoor dat je écht niets te verliezen hebt. Je neemt GEEN risico.


VRAAG # 4: Ik heb het gevoel dat dit niet voor mijn soort business is.

ANTWOORD:

Na 28 jaar ondernemen weet ik, dat geloven dat het in jouw business anders is, de grootste fout is die je kan maken.


VRAAG # 5: Hoe geloofwaardig zijn jullie? An en Xavier?

ANTWOORD:

Wij zijn geen coaches die ergens een cursus hebben meegepikt of die na 20 jaar voor een baas te hebben gewerkt, het licht hebben gezien en die jou één of andere (internet) “theorie” verkopen die morgen (of de dage erna) gegarandeerd achterhaald is. Samen zijn An en ik ruim 43 jaar ondernemer zonder mijn jonge jaren als disc-jockey erbij te rekenen. 😊

Niets werkt meer op onze zenuwen dan iemand die jou wil vertellen hoe je een business moet runnen en die zelf nog maar pas een ondernemingsnummer heeft. Of die enkele jaren geleden nog moeite had om zijn eigen facturen te betalen.

Alles wat we meegeven gebruiken we zelf en werkt in welke sector je ook actief bent. Dit, omdat we de oorzaken van jouw uitdagingen aanpakken. Niet de symptomen. 

Daarbovenop hebben we alles wat we ooit realiseerden, gerealiseerd “from scratch”. Niets werd ons in de schoot geworpen en of op een zilveren schaal voorgeschoteld.

Geloof me. Je bent niet alleen. Ook wij hebben gesukkeld. En dit tot we een aantal zaken ANDERS zijn gaan doen. We beseffen ook dat de eerste stap te zetten steeds de moeilijkste is. Zeker als je al andere opleidingen hebt gevolgd die uiteindelijk niets hebben veranderd.

Daarom garanderen wij jou dat de “Meer klanten, meer winst” Marketing Superprestige voor jou echt het verschil zal maken. Indien dit niet het geval zou zijn, hoef je zelf niets te betalen, meer nog wij betalen jou dankzij onze ijzersterke geld-terug garantie.


VRAAG # 6: Waarom moet ik mij verplaatsen? Waarom geen live-streaming of online seminar?

ANTWOORD:

De beste manier om resultaten te bekomen, is weg van jouw kantoor, onderneming of winkel. Weg van alle afleiding. Het is de enige manier om je 1.000% te focussen en zaken gedaan te krijgen. Niets is krachtiger dan mensen samen brengen tussen 4 muren. Bovendien leer je evenveel van An, van mij, van Sven Nys dan van je mede-collega’s in de zaal. Je kunt ditzelfde niveau van focus, betrokkenheid en vooruitgang eenvoudigweg nooit op afstand creëren.


VRAAG # 7: Hoe schrijf ik me in?

ANTWOORD:

Je hebt meerdere opties om vandaag nog je zitje te reserveren.

 1. Je klikt op één van de knoppen op deze pagina en je schrijft je ONLINE in door alle gevraagde gegevens in te vullen. Je krijgt dan onmiddellijk alle instructies om jouw betaling af te werken. Ben je in Vlaanderen gevestigd, dan wordt jou gevraagd om eerst het voorschot te betalen en dan heel de procedure met de KMOP-portefeuille af te handelen.
 2. Je belt tijdens de kantooruren het nummer 09 / 310 60 40. Saartje handelt samen met jou jouw inschrijving af.
 3. Je zendt een e-mail naar info@businesslab.be met je naam, bedrijfsnaam, postadres, BTW nummer en telefoonnummer. Saartje zendt jou alle nodige elementen door zodat je er zeker bij bent op 5 & 6 juni 2019.VRAAG # 8: Moet mijn partner meekomen? En wat is de extra kost daarvoor?

ANTWOORD:

Bij Businesslab moet er niets. 😊 We raden alleen maar aan. Aan jou de keus. 😉

Als je levenspartner actief deel neemt in jouw zaak is het zeker een meerwaarde om samen te komen. Samen hebben jullie dubbel zoveel inzichten en contacten. Bovendien blijven jullie na het event dezelfde “taal” spreken. Jullie begrijpen elkaar en zetten sneller stappen om meer klanten aan te trekken en meer winst te draaien.

Het zelfde geldt voor de businesspartner…

Uiteraard mag jouw partner ook meekomen indien die niet meewerkt in de zaak, maar toch interesse toont of die jou wil versterken.

Voor de prijs moet je het niet laten! De levenspartner die op hetzelfde adres woont of de businesspartner die onder hetzelfde ondernemingsnummer werkt, is van de partij voor een meerprijs van slechts € 67 + BTW.


​​​​​​​
VRAAG # 9: De datum komt mij niet. Wat moet ik doen?

ANTWOORD:

Het zal nooit het juiste moment zijn om eindelijk AAN jouw zaak te werken. Er zal altijd wel nog een brandje te blussen te zijn of een opdracht zijn dat op de agenda staat. Daarom is dit seminar links laten liggen, de SLECHTSTE beslissing die je kan nemen. Als je wacht totdat het eindelijk past, blijf je nog maanden ter plaatse trappelen en blijf je maar geld (en energie) verliezen. Het is pas wanneer je bereid zal zijn om AAN jouw zaak te werken dat je er niet meer van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat moet IN werken.

Klanten aantrekken en de juiste prijzen zijn de BELANGRIJKSTE zaken in jouw onderneming want jouw grootste stressfactor is te weinig verdienen. Of je dit nu wil of niet wil horen. 

Iedere week die voorbij gaat laat je op zijn minst €1000 (en waarschijnlijk veel meer) liggen.
Wat je ook maar gepland hebt op 5 & 6 juni, verplaats het, anders blijf je geld verliezen en blijf leven in stress en onrust.


VRAAG # 10: Wanneer? Waar? Hoeveel?

ANTWOORD:

De tweedaagse “Meer klanten, meer winst” Marketing Superprestige gaat door op 5 & 6 juni 2019 in het moderne RodeBol Events complex gemakkelijk bereikbaar aan de Ring 4 van Gent.

Je bent welkom vanaf 8u voor de koffie en de ontbijtkoeken.
We starten stipt op 9u en gaan door tot omstreeks 18u. Niet langer!

Het adres is Sint-Denijslaan 485, 9000 Gent. Er is een gratis parking op 300m met gratis shuttle. 
Bovendien ligt het complex op een boogscheut van het station Gent Sint-Pieters.

Ook tijdens het event, blijven wij bereikbaar op het nummer 09 / 310 60 40.

De waarde van het event is € 2595 en jouw investering is slechts € 497 + BTW. Ben je in Vlaanderen gevestigd, dan is jouw netto-investering dankzij de KMO-Portefeuille slechts € 325.

Deze investering is inclusief welkomstkoffies, koffiebreaks en ’s middags broodjeslunch met soep en frisdrank.


VRAAG # 11: Kan ik mijn deelname annuleren?

ANTWOORD:

Het spijt ons. Gezien de beperkte beschikbaarheid en het hele voorbereidingsproces op gang wordt gezet vanaf jouw inschrijving, is annuleren niet mogelijk. Het volledige bedrag blijft verschuldigd. Je kan je wel (na goedkeuring van Businesslab) laten vervangen door een andere zaakvoerder van een kleine onderneming. Dit tot ten laatste 22 mei 2019. 


VRAAG # 12: Ik kom uit Nederland. Ben ik ook welkom?

ANTWOORD:

Nou… 😊Als je kunt leven met een sporadische West-Vlaamse taaluitschuiver kijken wij ernaar uit om jou te mogen verwelkomen. De KMOP-Portefeuille zal niet van toepassing zijn. Jouw investering is dus € 497. De BTW wordt verlegd indien je over een geldig BTW-nummer beschikt.

​​​​​​​

VRAAG # 13: Wat maakt deze opleiding anders dan de andere?

ANTWOORD:

Businesslab is de snelste groeiende opleiding voor zaakvoerders van kleine ondernemingen in Vlaanderen en RESULTATEN staan bij ons centraal. We doen er alles aan om jou in actie te brengen want we geloven dat kennis zonder actie waardeloos is. 

Ook ondernemers die de schoolbanken haatten vinden de Businesslab-Trainingen geweldig.

​​​​​​​WEL

 • Je krijgt de afwisselende energie van drie toppers, An, Xavier en Sven Nys.
 • Je tapt in, in het brein van An & Xavier en de €250.000 opleidingen die ze de laatste jaren zelf hebben gevolgd.
 • Je geniet van de toonaangevende informatie die we brengen. Deze wordt bovendien gegeven in mensentaal door de Info-Marketeers of the Year 2018.
 • De training is in jouw taal: Nederlands zonder vakjargon.
 • We zorgen voor muziek voor en na iedere sessie.
 • We bieden je een veilige omgeving want we laten alleen maar gelijkgestemden binnen in de zaal. Iedereen begrijpt iedereen. En iedereen begint spontaan met iedereen te babbelen.
 • We bieden tijdloze strategieën aan die blijven werken en die van toepassing zijn in welke sector je ook actief bent.
 • We brengen alles met de nodige humor en zorgen ook voor een zeker fun-gehalte. Want alles gaat gemakkelijker met een lach.

​​​​​​​NIET 

 • Je krijgt geen saaie powerpoint te zien.
 • Je krijgt geen syllabus van 600 pagina’s.
 • Geen ingewikkelde theorieën.
 • We brengen niet de laatste internet- of Facebooksnufjes die morgen al volledig verouderd zijn en die jou een bom geld kosten zonder enige winst-garantie. Vind-ik-leuks zijn niet gelijk aan €’s.

chevron_right
KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN
Home       Algemene Verkoopsvoorwaarden        Disclaimer      Contact
© 2019 Debaere & Verstraete BVBA
[bot_catcher]